Ağaç Sökme Makinesi Mahallelerde Çalışıyor

TAVŞANLI BELEDİYESİ 2016 YILINDA TEMİN ETTİĞİ AĞAÇ SÖKME MAKİNESİYLE İLÇEYİ YEŞİLE BOYUYOR. EKİPLERİMİZ BUGÜNLERDE DAĞÇEŞME, ÖMERBEY VE EKMEKÇİ DEDE’DE ÇALIŞIYOR.

Tavşanlı Belediyesi tarafından araç parkuruna kazandırılan Ağaç Sökme Makinesi yaptığı işlerle ne kadar önemli olduğunu hissettiriyor.
Bugüne kadar yüksek gerilim hatlarının bulunduğu ormanlık araziden sökülen binlerce çam ağacı başta çevre yolu olmak üzere Şaban Dede, Mülayim gibi merkezi alanlarla yeni yapılan parkları ağaçlandırdı.
Ekiplerimiz bugünlerde Ekmekçi Dede Mesire Alanı, Dağçeşme ve Ömerbey Mahallerini ağaçlandırıyor. Devam eden çalışmalarda Dagçeşme’ye 45, Ömerbey Mahallesine 90, Ekmekçi Dede ile Atık Su Arıtma Tesisi arasına 15 ağaç dikildi.