Personelimiz Mehmet Ali Öztemel Emekli Oldu

TAVŞANLI BELEDİYESİ’NDE 1995 YILINDAN BU YANA ÇALIŞAN 47 YAŞINDAKİ MEHMET ALİ ÖZTEMEL, SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE EMEKLİYE AYRILDI.

Tavşanlı Belediyesi bünyesindeki su arıtma tesisinde bekçi olarak görev yapan Mehmet Ali Öztemel, ortaya çıkan sağlık sorunları ve tedavi için emeklilik kararı aldı. Su Arıtma Birimi ve Belediye’deki arkadaşlarıyla vedalaşan Öztemel’e İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ceyhan Düzgün hediye takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

1995 yılından bu yanan Belediye bünyesinde severek görev yaptığını ve burada unutamayacağı anılar biriktirdiğini dile getiren Mehmet Ali Öztemel, “Ancak ortaya çıkan sağlık sorunlarım nedeniyle tedavi işlemlerim yoğun bir zaman alacak. Ben de emeklilik talebinde bulundum. Çok sevdiğim işyerime veda ettim. Tüm arkadaşlarıma işlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Mehmet Ali Öztemel, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e de teşekkür ederek, “Her zaman personelinin yanında olan Başkanımız Mustafa Güler ile çalışmak benim için bir şanstı” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler de Öztemel’i Belediye bünyesindeki gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek, kendisine emeklilik hayatında sağlık ve huzurlu bir yaşam temenni etti.

7L1A6015