İTFAİYE'DEN UYGULAMALI TATBİKAT
Tavşanlı Organize Sanayi bölgesinde faaliyete geçen Nursan Holding kurtarma ekibine Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından uygulamalı tatbikat yaptırıldı. Oluşabilecek herhangi bir yangın veyahut olumsuzluklar karşısında fabrika bünyesinde ilk müdahale ekibi oluşturduklarını belirten fabrika yetkilileri,görevli personellerinin eğitimine devam ettiklerini söyleyerek ,bu konuda kendilerine yardımcı olan Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerine de ayrıca teşekkür ettiler.Yangına müdahale ve kurtarma tatbikatı hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amir Vekili Abdullah CEYLAN da ikincisi düzenlenen kurslarla fabrika bünyesinde kurulan kurtarma ekibinin eğitimine devam ettiklerini söyledi.Yangına müdahale teknikleri yanında ilk yardım bilgilerinin de verildiğini belirten İtfaiye Amir Vekili Abdullah CEYLAN düzenlenen bu kurslar ve tatbikatlarla günlük yaşamda karşılaşılacak olaylar karşısında bireylerin bilinçli olmalarının sağlandığını söyledi.
 Eklenme Tarihi :20.01.2012 11:42:25