3 Eylül Kurtuluş Günü…

TAVŞANLI’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI.

3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören gerçekleştirildi.
Etkinlikler, saat 10.00’da Belediye Başkanı Mustafa Güler’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenin 2. bölümü ile devam etti. Protokol üyeleri törenin 2. bölümü için Cumhuriyet Meydanı’nda ayrılan yere geçtiler.
Buradaki program Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünün temsili kurtuluş gösterileri ile başladı. Okunan sela ile gaziler ve avcılar tören alanına girdi.
Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü’nce açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlerin sportif gösterileri ve Bursa Mehteran Takımı konseri gerçekleştirildi.
Program, atlıların geçit töreni ve resmi kurumların araç konvoyu ile sona erdi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler programın tamamlanmasının ardından protokol üyelerini makamına davet etti.